Slægtsforskerkonkurrencen Ukendt 2017

I øjeblikket deltager en række slægtsforskere i DIS-Danmarks konkurrence: Ukendt 2017. Frem til kl. 23.59 tirsdag den 17. januar 2017.

Forskellige arkivalier

Denne gang er der lavet 3 opgaver. I de to første skal deltagerne vise, at de er i stand til finde oplysninger om to forskellige emner, som giver større viden om vores aner. Håbet er, at de vælger at arbejde med nogle personer, som de ikke ved så meget om, og de derved får et konkret udbytte af at deltage i konkurrencen.

Også uerfarne slægtsforskere kan deltage

Den sidste opgave går ud på at finde oplysninger om en bestemt person, som jeg har valgt og derfor kender godt. For så kan jeg nemt kontrollere, at deltagerne finder korrekt information. Opgaven er desuden valgt for at også mere uerfarne deltagere har mulighed for at deltage, uden at de skal sætte sig ind i helt nye typer af arkivalier, hvis de ikke er parate til det.

Hvordan vinder man Ukendt 2017?

Man får point ud fra, hvor mange kilder man kan henvise til.

Er du medlem af DIS-Danmark, så log ind på hjemmesiden og gå ind i Forum og Foreningsforhold. Her finder du konkurrencen, og kan deltage frem til kl. 23.59 tirsdag den 17. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.