Slægtsbog – udfyld den selv

Bogen på 36 sider er i A4-format, hvor du kan skrive dine aner ind, så du har det hele samlet til og med tipoldeforældrene. Du kan skrive oplysningerne ind efterhånden, som du finder dem og du er fri for at sætte dig ind i, hvordan et slægtsforskningsprogram virker.
Slægtsbog – udfyld den selv. Du kan bestille ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Prisen er 50 kr. pr. stk. + porto.
1 hæfte inkl. porto = 90 kroner
2 hæfter inkl. porto = 160 kroner
3 hæfter inkl. porto = 210 kroner
4 hæfter inkl. porto = 260 kroner

Hvem har glæde af Slægtsbog – udfyld den selv?

Bogen henvender sig til for eksempel til begynderen, som gerne vil have et godt sted at begynde, og som ikke ønsker at benytte et edb-program. Bogen er med de 36 sider overskueligt at finde rundt i, og øverst på siden er det nemt at se, hvem man arbejder med.

Den mere erfarne vil måske bruge den som gave til sig selv eller andre. Den smukke forside appellerer til, at man læser i hæftet. Med Slægtsbog – udfyld den selv får du en nem måde at medbringe din slægtsforskning på.

Derudover er hæftet GODT TIL BØRN, som kan tage det med til bedsteforældre og få dem til at fortælle om slægten.

Bestil ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Slægtsbogens forside

Lav din egen slægtsbog - udfyld den selv
Forsiden af Slægtsbog – udfyld den selv

Hvordan ser bogen ud inden i?

Det er nemt at se, hvor du skriver farmor eller morfars far ind og hvilken generation, de hører til.

Sådan ser Slægtsbog - udfyld den selv ud inden i.
Sådan er en siden opbygget i Slægtsbog – udfyld den selv. Nem at finde rundt i og nem at se, hvor du skriver farmor eller morfars far ind, og hvilken generation, de hører til.

Bestil ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Er du nysgerrig efter, hvem forfatteren er, så læs mere via dette link.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag inspiration direkte i din mailboks.