Foredrag om slægtsforskning

Vil du have mig til at holde et foredrag i din forening eller arkiv, er du velkommen til at kontakte mig med forslag til emner.

Foredrag om slægtsforskning

Erindringer

Fra efteråret 2018:
Inspiration til at komme i gang med at skrive dine egne erindringer eller vil interviewe familiens ældre. Hvad kan du spørge om? Hvilke spørgsmål kan du stille? Hvordan stiller du de bedste spørgsmål?
Efter foredraget er der mulighed for bogsignering.

Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Sådan laver du en slægtsbog

Hvad skal du tænke på, når du vil lave en slægtsbog. Få tips og tricks til at gøre indholdet levende. Hvor finder du billeder og anden information til at gøre din slægtsbog endnu mere spændende.

Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Sådan formidler du din slægtsforskning

Du vil blive præsenteret for forskellige måder at formidle din slægtsforskning på. Der kommer flere forslag til, hvordan det kan gøres både i elektrisk form og i papirform. Den sidste halvdel vil være om de papirbaserede præsentationsformer – med mindre andet aftales.

Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Lægdsruller (undervisning)

Få en introduktion til at benytte lægdsrullerne. Jeg medbringer opgaver, så du kan få praktisk erfaring med at benytte lægdsrullerne.

Varighed: 4 timer (inkl. pause)

Slægtsforskning for begyndere

Bliv introduceret til slægtsforskningens dejlige verden og få en god start.

Varighed: 2 timer (inkl. pause) eller et forløb på et forløb af 8 x 3 lektioner.

 

Praktiske oplysninger

Jeg medbringer egen pc, som skal kunne tilsluttes jeres projektor, så I kan få optimalt udbytte af foredrag/kursus. Pc’en skal kunne stå i nærheden af mig – helst i ”stå-højde” da jeg står op, når jeg holder foredrag. Det gør foredraget mere levende.

Er der flere end 30 deltagere er en trådløs mikrofon en fordel. Det kan være af typen, der klipses på blusen eller headset.

Foredrag giver inspiration og ny energi. Jeg vil glæde mig til at holde foredrag  hos jer for det er altid rart at tilbringe nogle timer i selskab med andre slægtsforskere.