Erindringer – Køb bogen

”Erindringer; 666 spørgsmål – skriv dine egne eller andres erindringer” indeholder spørgsmål om livets store begivenheder som barndom, skolegang, konfirmation, ungdomsliv, bryllup, bolig, arbejdsliv og børn. To sider er tilegnet de mænd og kvinder, som er eller har været værnepligtige eller professionelle soldater. Årets begivenheder som fastelavn, påske, grundlovsdag, ferier, høst, jul og nytår kommer bogen også ind på.

Der er også nogle gode råd til, hvordan du får skrevet det hele ned.

Skriv dine egne eller andres erindringer ved hjælp af spørgsmålene fra denne bog.
Forsiden til Erindringer spørgsmål – skriv dine egne eller andres erindringer

Erindringer, slægtsforskning og lokalhistorie

Bogen er god at bruge, hvis du vil skrive dine egne erindringer og ikke helt ved, hvad du skal finde på at skrive. Måske er du i gang med at skrive dine erindringer, men har behov for inspiration til at fortsætte eller gøre dine erindringer mere detaljerede. Du kan også bruge bogen som inspiration, når du vil interviewe andre i forbindelse med din slægtsforskning eller lokalhistorie

Udstyr

Bogen er i A4-størrelse med en flot forside. Skriften i bogen er lidt større, end du normalt ser i bøger, så den er nem at læse. Det er den størrelse, som hedder 14 punkt. Normalt bruges 12 punkt. Bogen er på 32 sider.

Køb bogen nu, og få den til september

Bogen skal bestilles og betales senest den 1. august. Så vil den blive sendt af sted til dig i begyndelsen af september. Prisen er 60 kroner + porto. Send en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk, så vil du få en e-mail med betalingsoplysninger.

Efter den 1. august er det ikke muligt at fortryde sit køb, for da bliver bøgerne bestilt på trykkeriet. Der bliver trykt det antal bøger, som kunderne har betalt for.

Prisen er 60 kroner + porto
1 bog inkl. porto = 100 kroner
2 bøger inkl. porto = 180 kroner
3 bøger inkl. porto = 240 kroner
4 bøger inkl. porto = 300 kroner
Hvis du køber 10 eller flere eksemplarer, betaler jeg portoen.

Det er muligt at blande de 10 eksemplarer med ”Slægtsbog – udfyld den selv” (50 kroner pr. stk.), så der købes to bøger om erindringer og otte slægtsbøger, eller hvad du nu har brug for.

Køber du ét eller flere eksemplarer af ”Erindringer; 666 spørgsmål – skriv dine egne eller andres erindringer”, kan du også købe ”Slægtsbog – udfyld den selv ” og få alle bøger tilsendt på samme tid. På den måde sparer du portoen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage inspiration til din slægtsforskning.
Tidligere nyhedsbreve har blandt andet indeholdt forslag til, hvor du kan finde fotos til din slægtsforskning. Er du ny inden for slægtsforskning, kan du have glæde af at kende disse 10 gode hjemmesider.