Slægtsbog – udfyld den selv

Slægtsbog – udfyld den selv er et hæfte på 36 sider i A4-format, hvor du kan skrive dine aner ind, så du har det hele samlet. Du kan skrive oplysningerne ind efterhånden, som du finder dem og du er fri for at sætte dig ind i, hvordan et slægtsforskningsprogram virker.
Slægtsbog – udfyld den selv. Du kan bestille ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Prisen er 50 kr. pr. stk. + porto.
1 hæfte inkl. porto = 90 kroner
2 hæfter inkl. porto = 160 kroner
3 hæfter inkl. porto = 210 kroner
4 hæfter inkl. porto = 260 kroner

Hvem har glæde af Slægtsbog – udfyld den selv?

Hæftet henvender sig til for eksempel til begynderen, som gerne vil have et godt sted at begynde, og som ikke ønsker at benytte et edb-program. Hæftet er med de 36 sider overskueligt at finde rundt i, og øverst på siden er det nemt at se, hvem man arbejder med.

Den mere erfarne vil måske bruge det som gave til sig selv eller andre. Den smukke forside appellerer til, at man læser i hæftet. Med Slægtsbog – udfyld den selv får du en nem måde at medbringe din slægtsforskning på.

Derudover er hæftet GODT TIL BØRN, som kan tage det med til bedsteforældre og få dem til at fortælle om slægten.

Bestil ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Hvordan ser Slægtsbog – udfyld den selv ud?

Hvordan er en side opbygget i Slægtsbog - udfyld den selv. Det er nemt at se, hvor du skriver farmor eller morfars far ind og hvilken generation, de hører til.
Sådan er en side opbygget i Slægtsbog – udfyld den selv. Det er nemt at se, hvor du skriver farmor eller morfars far ind og hvilken generation, de hører til.

Bestil ved at sende en mail til bog@slaegtsforskerskolen.dk.

Så har jeg modtaget bogen.
Tak for det,  jeg vil glæde mig til at få et større overblik over mine nærmeste aner. – Karina Nielsen om Slægtsbog – udfyld den selv

6 dage senere skrev Karina:
“Kan jeg bestille en til?
Den er rigtig god, og man får et bedre overblik?”

Super god ide med det hæfte. Jeg har efterlyst et sådan længe i stedet at have en million notater liggende, og hvor jeg kan finde det, jeg skrev. Lige det jeg søger. – Kirsten Jensen om Slægtsbog – udfyld den selv

Tak for slægtsbogen. Jeg vil gerne have tilsendt en mere, så jeg kan lave en om min mands slægt.  – Gurli Nielsen om Slægtsbog – udfyld den selv

Det er nogen fantastiske bøger, jeg glæder mig til at udfylde dem 🙂 – Annelise Larsen om Slægtsbog – udfyld den selv

Jeg har fået hæfter i dag. Hvor er de fine. Glæder mig til at give dem liv. – Pia om Slægtsbog – udfyld den selv